AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Karayokuş Şehit Abdil Kılınç İlkokulu

Karayokuş Şehit Abdil Kılınç İlkokulu

Karayokuş Köyü / Bolvadin Afyonkarahisar
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Ders Başlangıcı:08:35 Ders Bitiş :14:55
Okulumuza ulaşım öğretmenlerimizin kendi imkanlarıyla yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
okulumuzda servis ve taşım yoktur.Öğrenciler ve öğretmeneler kendi imkanları ile okula ulaşmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Bolvadin´in kuzeyinde yer alır ve Bolvadin´e 8 km. uzaklıktadır. 2012 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 1007´dir.
Okulumuz İl merkezine 55 Kilometre , İlçe merkezine 8 Kilometre uzaklıktadır.