AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Karayokuş Şehit Abdil Kılınç İlkokulu

Ock

Yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin eğlenerek öğrenecekleri keyifli ve öğretici bir hafta geçirmelerini; sanatsal, kültürel, sportif, bilimsel faaliyetlere katılımlarının teşvikini sağlayan tüm öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

1/A Sınıfı başarılı geçen bir dönemin ardından okuma bayramı gerçekleştirdi. Sınıf öğretmenimiz Mercan ALBAYRAK'ı ve miniklerimizi tebrik ediyoruz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz "BAŞ HARFLERİNİ DEĞİŞTİR" ve 2. sınıf öğrencilerimiz "KELİME TÜRETME" etkinliklerini gerçekleştirmişlerdir.

Mrt

ZAFERİN 108. YILDÖNÜMÜNDE BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK

Şbt

OKULUMUZDA BAŞLATILAN DEPREMZEDELERE YARDIM KAMPANYASINDA TOPLANAN 5725 TL AFAD VE KIZILAY HESAPLARINA YATIRILMIŞTIR. KAMPANYAYA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ KATILIM SAĞLADI. 8/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN RANA GÜL ÖZTÜRK 850 TL BURS PARASINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLAYARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞ GÖSTERDİ. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BU GÜZEL DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

Okulumuzda  24.02.2023 Cuma  günü  Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yapılan tatbikata, okul müdürümüz Yusuf ERGÜN, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan okul müdürü Yusuf ERGÜN , tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan müdürümüz  , öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.